Een vetplant leasen in Rotterdam

  • Duurzame vetplantjes
  • Kantoor planten leasen
  • Gepassioneerd op gebied van vetplanten
Home » Een vetplant leasen in Rotterdam
Bij Fat Plants heeft u de unieke mogelijkheid om kantoorplanten, zoals een vetplant, te leasen voor uw kantoor in Rotterdam. Wij zijn een van de weinige bedrijven die vetplanten verhuren aan bedrijven. Dit doen wij op basis van jaarabonnementen. Door het afsluiten van een abonnement voor het leasen van kantoorplanten krijgt u maandelijks een nieuwe vetplant voor uw kantoor in Rotterdam. De hoeveelheid planten die wij maandelijks verzorgen is altijd in overleg met het bedrijf.

Duurzame kantoor plantjes nodig? Huur ze hier!

Onze arrangementen bestaan uit duurzame en onderhoudsvrije kantoorplanten die u kunt leasen voor uw kantoor in Rotterdam. U hoeft ze alleen af en toe wat water te geven en te voorzien van voldoende zonlicht.

Maandelijks een vetplant leasen voor uw kantoor in Rotterdam

Al u ervoor kiest om kantoorplanten (vetplant) te leasen voor uw kantoor in Rotterdam, ontvangt u maandelijks een nieuw arrangement. Wij zorgen iedere maand voor een wisselend aanbod en hebben per seizoen specifieke arrangementen, zoals een winterarrangement. Bij ons bedrijf hebben we onder andere de volgende arrangementen:

  • Green Oasis
  • Into the Wild
  • Strawberry Vally

Ook kunt u kantoorplanten leasen in verschillende kleurencombinaties of met een thema, zoals de lente of zomer. Hierdoor bent u het hele jaar door verzekerd van de mooiste planten bij u op kantoor. Alle planten die wij leveren aan bedrijven zijn duurzaam en onderhoudsvrij. U geniet elke maand van nieuwe planten op het werk die rust creëren en ook zorgen voor een goede uitstraling wanneer u gasten ontvangt.

Neem contact op en ontvang uw eerste arrangement

Wilt u graag een vetplant of een van onze andere kantoorplanten leasen om uw kantoor in Rotterdam meer kleur en sfeer te geven? Sluit dan een plantenabonnement af bij Fat Plants en ontvang maandelijks de mooie arrangementen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0646095788 of stuur een e-mail naar info@fatplants.nl.