Sluit een plantenabonnement af in Rotterdam

  • Duurzame vetplantjes
  • Kantoor planten leasen
  • Gepassioneerd op gebied van vetplanten
Sluit een zakelijk plantenabonnement af bij Fat Plants en wij voorzien uw bedrijf in Rotterdam maandelijks van de mooiste planten. Wanneer u als bedrijf graag mooie, duurzame planten zoekt om het kantoor wat meer kleur te geven, wilt u deze natuurlijk niet om de havenklap moeten vervangen. Wij verhuren duurzame en onderhoudsvrije planten waar u bijna geen omkijken naar heeft.

Duurzame kantoor plantjes nodig? Huur ze hier!

Onze arrangementen bestaan uit duurzame en onderhoudsvrije kantoorplanten die u kunt leasen voor uw kantoor in Rotterdam. U hoeft ze alleen af en toe wat water te geven en te voorzien van voldoende zonlicht.

Een uniek, zakelijk plantenabonnement voor uw kantoor in Rotterdam

Fat Plants biedt u de mogelijkheid om een uniek, zakelijk plantenabonnement af te sluiten voor uw bedrijf in Rotterdam. Ons bedrijf richt zich op het samenstellen en het creëren van verschillende soorten arrangementen met vetplanten voor bedrijven. Middels een zakelijk plantenabonnement krijgt u maandelijks nieuwe planten voor op uw kantoor in Rotterdam. Wij zorgen iedere maand voor een wisselend aanbod, zo bieden we in de wintermaanden een winterarrangement aan. Ook hebben wij verschillende potmaten voor onze planten. Wilt u het klein houden? Dan gaat u voor het kleinste formaat. Wilt u dat de planten nadrukkelijk aanwezig zijn? Dan raden we u de grootste maat aan.

Neem contact op en sluit een abonnement af

Voor het afsluiten van een zakelijk plantenabonnement voor uw bedrijf in Rotterdam neemt u contact met ons op. Bel naar 0646095788, stuur een e-mail naar info@fatplants.nl of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over de duurzame kantoorplanten die wij aanbieden of over het afsluiten van een zakelijk plantenarrangement voor uw bedrijf in Rotterdam? Ook dan bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van de nodige informatie.