Mooie planten voor op kantoor in Rotterdam

  • Duurzame vetplantjes
  • Kantoor planten leasen
  • Gepassioneerd op gebied van vetplanten
Home » Mooie planten voor op kantoor in Rotterdam

Voor mooie planten bij u op kantoor in Rotterdam schakelt u Fat Plants in. Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het samenstellen en het creëren van verschillende soorten arrangementen met duurzame en onderhoudsvrije vetplanten. Het voordeel van onze vetplanten is dat u ze alleen zonlicht hoeft te geven, verder heeft u er geen omkijken naar.

Duurzame kantoor plantjes nodig? Huur ze hier!

Onze arrangementen bestaan uit duurzame en onderhoudsvrije kantoorplanten die u kunt leasen voor uw kantoor in Rotterdam. U hoeft ze alleen af en toe wat water te geven en te voorzien van voldoende zonlicht.

Wij zorgen voor de mooiste planten bij u op het kantoor in Rotterdam

Wanneer u veel aan het werk bent op uw kantoor in Rotterdam kunnen mooie planten in een bepaald thema of een kleurencombinatie de werkomgeving een stuk gezelliger maken. De duurzame planten van Fat Plants zorgen voor een uitzonderlijk spektakel en fleuren uw kantoor in Rotterdam helemaal op. U kunt verschillende kantoorplanten bij ons huren. Bij het plaatsen van planten voor op het werk hebben wij onder andere de volgende thema’s:

  • Green Oasis
  • Another World
  • New York Sunset
  • Early Morning Frost

Sluit een abonnement bij ons af

Om de mooiste planten bij u op het werk te krijgen, sluit u eenvoudig een plantenabonnement bij ons af. Hierdoor bent u elke maand verzekerd van nieuwe planten op uw kantoor in Rotterdam en een wisselend aanbod. Wij kiezen iedere maand voor een mooi arrangement en zorgen ervoor dat de planten bij u op het werk worden omgewisseld. Het aanbieden van vetplanten voor op kantoor is uniek, wij zijn een van de weinige bedrijven die dit aanbieden.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in het afsluiten van een abonnement en wilt u graag maandelijks de mooiste planten bij u op het werk? Of wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden? De medewerkers van ons bedrijf staan graag voor u klaar! Neem contact met ons op door te bellen naar 0646095788 of stuur een e-mail naar info@fatplants.nl.