Over ons

Fat Plants is een jong bedrijf dat in 2019 werd opgericht.
Het bedrijf richt zich op het samenstellen en het maken van verschillende soorten arrangementen met vetplanten (ook wel bekend als succulenten) en het verkopen van deze planten.

Iedereen die een tuincentrum heeft bezocht, heeft vast wel vetplant arrangementen gezien welke bestaan uit een drie- of viertal vetplantjes zonder enige samenhang. Alhoewel het er leuk uit kan zien, krijg je niet het gevoel dat je het meteen wil meenemen, dit willen we veranderen.

De planten die door Fat Plants worden verkocht zijn arrangementen welke bestaan uit vetplanten in veel soorten, vormen en maten en worden op een bepaalde thema/kleurencombinatie (lente, zomer, liefde, landschap, etc.) gearrangeerd. Hierdoor krijg je een uitzonderlijk spektakel in een pot en fleur je jouw woonkamer, tuin of kantoor verder op.

Het bijzondere schouwspel van deze verschillende soorten planten, de manier waarop ze samen in vrede leven in een mooie keramieken pot of schaal en de prachtige kleurencombinatie zorgt bij ons direct voor een glimlach op onze gezichten. Daarom willen we dit gevoel graag uitdragen in de rest van de wereld, maar om te beginnen met Nederland, vandaar ons motto: Delivering Succulent-based happiness.

Omdat het op dit moment nog niet mogelijk is om online de artikelen aan te schaffen, kun je onze Fat Plants arrangementen alleen aanschaffen op één van de markten of evenementen in de buurt. We zijn regelmatig te vinden op verschillende markten en evenementen. Of bekijk ons Producten pagina voor andere opties.