Kantoorplanten huren in de omgeving van Rotterdam

  • Duurzame vetplantjes
  • Kantoor planten leasen
  • Gepassioneerd op gebied van vetplanten
Home » Kantoorplanten huren in de omgeving van Rotterdam
Bij Fat Plants kunt u verschillende kantoorplanten huren voor uw bedrijfspand in Rotterdam. Wij hebben een ruim assortiment aan kantoorplanten in verschillende soorten en maten. Zo verhuren wij small, medium of large potten. Onze arrangementen bestaan uit diverse mooie vetplanten. Onze dienst/Ons concept is uniek. Vaak kunt u wel boeketten huren, maar het aanbieden abonnementen voor vetplanten komt nog niet vaak voor.

Duurzame kantoor plantjes nodig? Huur ze hier!

Onze arrangementen bestaan uit duurzame en onderhoudsvrije kantoorplanten die u kunt leasen voor uw kantoor in Rotterdam. U hoeft ze alleen af en toe wat water te geven en te voorzien van voldoende zonlicht.

De mooiste kantoorplanten huren voor uw bedrijfspand in Rotterdam

Als u uw bedrijfspand in Rotterdam wilt opfleuren en van wat groen wilt voorzien, is het huren van kantoorplanten bij Fat Plants een uitstekende oplossing. Bij ons kunt u een abonnement afsluiten waardoor u iedere maand voorzien wordt van nieuwe kantoorplanten. Wij hebben diverse arrangementen met mooie vetplanten voor op kantoor. Doordat wij een wisselend aanbod hebben, ontvangt u iedere maand een ander arrangement en geniet u het hele jaar door van mooie en duurzame planten op kantoor.

Geef uw wensen aan ons door!

Bent u op onze website kantoorplanten tegengekomen die u graag wilt huren om bij u op kantoor in Rotterdam te plaatsen? Bestel deze dan eenvoudig op onze website of neem contact met ons op en geef uw wensen door. U bereikt ons door te bellen naar 0646095788 of door het sturen van een e-mail naar info@fatplants.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen voor het afsluiten van een abonnement.