Duurzame kantoorplanten Rotterdam

  • Duurzame vetplantjes
  • Kantoor planten leasen
  • Gepassioneerd op gebied van vetplanten
Home » Duurzame kantoorplanten Rotterdam
Bij Fat Plants verhuren wij duurzame en kleurrijke kantoorplanten aan bedrijven door heel Rotterdam. Wij zijn een gepassioneerd bedrijf op het gebied van vetplanten. De verhuur van vetplanten is een uniek concept in Nederland. Bij sommige bedrijven is het mogelijk om bloemen te bestellen, maar bij Fat Plant kunt u duurzame en kleurrijke planten huren. U kunt verschillende arrangementen met duurzame planten huren door een jaarabonnement af te sluiten.

Duurzame kantoor plantjes nodig? Huur ze hier!

Onze arrangementen bestaan uit duurzame en onderhoudsvrije kantoorplanten die u kunt leasen voor uw kantoor in Rotterdam. U hoeft ze alleen af en toe wat water te geven en te voorzien van voldoende zonlicht.

Maandelijks nieuwe, duurzame kantoorplanten bij u op het kantoor in Rotterdam

Wanneer u een abonnement voor onze planten heeft afgesloten, zorgen wij iedere maand voor een ander arrangement bij u op kantoor. Wij komen de duurzame kantoorplanten bij u op kantoor in Rotterdam maandelijks omwisselen. Denk aan een thema of kleurencombinatie, zoals de lente, zomer, liefde, landschap of een van onze andere arrangementen. Wij passen onze arrangementen per maand en per seizoen aan. Hierdoor bent u bij het huren van onze duurzame planten altijd verzekerd van een wisselend aanbod. Onze arrangementen bestaan uit duurzame en onderhoudsvrije kantoorplanten die u kunt leasen voor uw kantoor in Rotterdam. U hoeft ze alleen te voorzien van voldoende zonlicht en kunt er dan de hele maand van genieten.

Fleur uw kantoor op met mooie planten

Wilt u wat kleur toevoegen in uw kantoor in Rotterdam en wilt u daar onze duurzame kantoorplanten voor gebruiken? Neem dan contact met ons op en sluit een abonnement af. Stuur hiervoor een e-mail naar info@fatplants.nl of vul ons contactformulier in. Voor vragen over het huren van onze duurzame planten zijn wij telefonisch te bereiken op 0646095788.