Swan Market Delft groot succes.

De Swan Market op de markt in Delft was gisteren goed verlopen. Het begon wat regenachtig, maar net na de middag klaarde het op en begon zowaar de zon te schijnen. Er was volop publiek en velen reageerden heel positief op onze stand en uiteraard de vetplantjes. We hebben veel mensen blij kunnen maken met een mooi arrangement of een stoere vetplant.

Nu voorbereiden op de volgende Swan Market aan de Parklaan in Rotterdam op zondag 25 augustus.

Fat Plants @ Swan Market Delft

Zoals u misschien al had vernomen, is Fat Plants een vrij nieuw bedrijf. Wij hebben daarom nog geen mogelijkheid tot het online kopen van mooie arrangementen via de website. Gelukkig kunt u wel op een andere manier bij ons deze producten verkrijgen!

Zondag 18 augustus is het zover! Dan staan wij met al onze arrangementen op de Swan Market in Delft! Van 11.00 uur tot 17.00 uur kunt u ons vinden tussen alle lekkernijen en coole kledingstukken. Heeft u op de website een mooi arrangement gezien? Stuur ons dan even een berichtje, dan zorgen wij dat u deze op de markt kunt komen ophalen. Wij zijn het kraampje dat zoveel kleur en natuur uitstraalt dat u het niet kunt laten om even te komen kijken. Leg dan maar uit aan uw partner hoe u aan 20 verschillende planten komt…

Swan Market Rotterdam by CHYMO & MORE Photography (http://chymomore.com)
Swan Market Rotterdam by CHYMO & MORE Photography (http://chymomore.com)

Natuurlijk is Delft niet de enige plek waar wij staan. We proberen elke maand aan ongeveer twee evenementen mee te doen zodat u ons nooit hoeft te missen. Wees vooral niet bang om een praatje te maken of om advies te vragen, wij staan voor alles open!

Tot ziens in Delft!

Ons arrangementen aanbod

Bij Fat Plants willen we dat iedereen een arrangement naar zijn/haar zin ontvangt. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment voor je om uit te kiezen. Zo zijn er twaalf verschillende arrangementen waarvan sommigen bestaan uit rode en gele planten om voor een lekkere spaanse zomerse look te zorgen. Andere arrangementen geven je kamer een avontuurlijke jungle-look door middel van groene tinten en planten in de vorm van een berenklauw! Wie wil dat nou niet?!

Natuurlijk is het ook mogelijk om op aanvraag een arrangement samen te stellen, neem gerust contact met ons op om passend advies te krijgen. Doordat wij kijken naar je wens en gebruik maken van onze expertise zal je een prachtig arrangement ontvangen die past bij je persoonlijk. Ons assortiment kan je vinden in de producten gedeelte.

Alle arrangementen worden met zorg bij elkaar gezet zodat zowel het type vetplant als de kleur en verzorging op elkaar aansluiten. Het fijne aan vetplanten is dat zij langer meegaan dan een bloemenboeket, en ze hebben weinig zorg nodig. Een keer water geven per week is genoeg voor dit leuke plantje, en een fijn, licht plekje vinden deze planten ook altijd fijn.

We zijn officieel gestart!

Voordat Fat Plants bestond, waren wij al een aantal jaar hobbymatig bezig met het kweken, verzamelen en indelen van onze eigen vetplanten.
Ons was opgevallen dat bij veel tuincentra de vetplanten in combinaties werden verkocht die helemaal geen samenhang leken te hebben. “Dat kunnen wij beter!”, dachten we en zo zijn we aan de slag gegaan met het maken van spannende vetplant arrangementen.

In landen als de Verenigde Staten zie je vaak erg kleurrijke combinaties van “succulents” (oftewel vetplantjes) voorbij komen zoals op de website van Succulents and Sunshine. Daardoor geïnspireerd zijn wij dat ook gaan proberen, en met succes! Na vele positieve reacties te hebben gekregen van vrienden en familie hebben wij na twee jaar besloten er een bedrijf van te maken: Fat Plants!

Fat Plants richt zich op de Nederlandse markt van mensen die geïnteresseerd zijn in een plantenarrangement dat een lange tijd mooi blijft. Door onze kennis van zowel de type planten als de kleurencombinaties zijn wij de juiste keuze als het aan komt op het kiezen van een fleurig en gezellig plantenarrangement.

Ben je benieuwd hoe deze arrangementen er uit zien? Neem dan een kijkje op onze producten gedeelte.