Ons arrangementen aanbod

Bij Fat Plants willen we dat iedereen een arrangement naar zijn/haar zin ontvangt. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment voor je om uit te kiezen. Zo zijn er twaalf verschillende arrangementen waarvan sommigen bestaan uit rode en gele planten om voor een lekkere spaanse zomerse look te zorgen. Andere arrangementen geven je kamer een avontuurlijke jungle-look door middel van groene tinten en planten in de vorm van een berenklauw! Wie wil dat nou niet?!

Natuurlijk is het ook mogelijk om op aanvraag een arrangement samen te stellen, neem gerust contact met ons op om passend advies te krijgen. Doordat wij kijken naar je wens en gebruik maken van onze expertise zal je een prachtig arrangement ontvangen die past bij je persoonlijk. Ons assortiment kan je vinden in de producten gedeelte.

Alle arrangementen worden met zorg bij elkaar gezet zodat zowel het type vetplant als de kleur en verzorging op elkaar aansluiten. Het fijne aan vetplanten is dat zij langer meegaan dan een bloemenboeket, en ze hebben weinig zorg nodig. Een keer water geven per week is genoeg voor dit leuke plantje, en een fijn, licht plekje vinden deze planten ook altijd fijn.