Fat Plants @ Swan Market Delft

Zoals u misschien al had vernomen, is Fat Plants een vrij nieuw bedrijf. Wij hebben daarom nog geen mogelijkheid tot het online kopen van mooie arrangementen via de website. Gelukkig kunt u wel op een andere manier bij ons deze producten verkrijgen!

Zondag 18 augustus is het zover! Dan staan wij met al onze arrangementen op de Swan Market in Delft! Van 11.00 uur tot 17.00 uur kunt u ons vinden tussen alle lekkernijen en coole kledingstukken. Heeft u op de website een mooi arrangement gezien? Stuur ons dan even een berichtje, dan zorgen wij dat u deze op de markt kunt komen ophalen. Wij zijn het kraampje dat zoveel kleur en natuur uitstraalt dat u het niet kunt laten om even te komen kijken. Leg dan maar uit aan uw partner hoe u aan 20 verschillende planten komt…

Swan Market Rotterdam by CHYMO & MORE Photography (http://chymomore.com)
Swan Market Rotterdam by CHYMO & MORE Photography (http://chymomore.com)

Natuurlijk is Delft niet de enige plek waar wij staan. We proberen elke maand aan ongeveer twee evenementen mee te doen zodat u ons nooit hoeft te missen. Wees vooral niet bang om een praatje te maken of om advies te vragen, wij staan voor alles open!

Tot ziens in Delft!