We zijn officieel gestart!

Voordat Fat Plants bestond, waren wij al een aantal jaar hobbymatig bezig met het kweken, verzamelen en indelen van onze eigen vetplanten.
Ons was opgevallen dat bij veel tuincentra de vetplanten in combinaties werden verkocht die helemaal geen samenhang leken te hebben. “Dat kunnen wij beter!”, dachten we en zo zijn we aan de slag gegaan met het maken van spannende vetplant arrangementen.

In landen als de Verenigde Staten zie je vaak erg kleurrijke combinaties van “succulents” (oftewel vetplantjes) voorbij komen zoals op de website van Succulents and Sunshine. Daardoor geïnspireerd zijn wij dat ook gaan proberen, en met succes! Na vele positieve reacties te hebben gekregen van vrienden en familie hebben wij na twee jaar besloten er een bedrijf van te maken: Fat Plants!

Fat Plants richt zich op de Nederlandse markt van mensen die geïnteresseerd zijn in een plantenarrangement dat een lange tijd mooi blijft. Door onze kennis van zowel de type planten als de kleurencombinaties zijn wij de juiste keuze als het aan komt op het kiezen van een fleurig en gezellig plantenarrangement.

Ben je benieuwd hoe deze arrangementen er uit zien? Neem dan een kijkje op onze producten gedeelte.